Trisoro
Согласност за колачиња

Нашата веб страната користи колачиња за да се осигурате дека ќе го добиете најдоброто искуство.

Листа кон сите производи


Ентериер

Кон производи

Екстериер

Кон производи

StikWall

Кон производиЗа нас


Трисоро е Македонска компанија која во соработка со Турскиот производител ги увезува најквалитетните 3Д стиропорни панели наменети за ентериери и екстериери. Производите кои ние ги нудиме се со висок квалитет, одпорни на влага, вода и сонце и зад тоа стоиме со писмена гаранција која е издадена од нашиот партнер од Република Турција. Единствена фирма која се занимава со продажба на украсни стиропорни панели во Р. Македонија која како легитимна компанија стои зад своите производи пред своите потрошувачи со писмена гаранција за производи од ваков тип.